Som vanligt så var vi från SFU med på årets Bokmässa i Göteborg mellan 26-29 september, närmare bestämt i monter A01-26, för att köra en drive med medlemsvärvning i fokus. Vi var ett glatt gäng som axlade manteln iförda de nya upptryckta tröjorna i fin royalblå kulör med SFU:s fina logga i vitt tryck på vänster sida bröstet samt med Stampe i fyrfärgstryck på ryggen, allt för att synas ännu bättre bland alla annalkande besökare och blivande medlemmar.

 

Vi hade även händelsen till ära tryckt upp snygga gymnastikpåsar i samma fina blåa färg samt med Stampe på, som vi fyllde med allehanda material till alla nya medlemmar, såsom album, pincett, förstoringsglas, frimärken, info mm. Detta fick sedan varje ny medlem som en gåva och som en god start på sitt nya intresse, dvs frimärken mm, och allt som tillhör detta roliga, intressanta och utvecklande område ändå är.

 

Det var riktigt bra tryck i vår monter under hela Bokmässan, så vi hade hela tiden saker att göra, inte mycket till lugn och ro inte, men vi var ju inte där för att lata oss, eller hur? Det hela slutade med att vi tillslut hade lyckats rekrytera hela 298 stycken nya medlemmar till SFU samt alla de olika småföreningar som finns i vårt avlånga land. Ett helt klart gott betyg måste vi ju ändå säga!

Som avslutning vill vi i SFU hälsa alla nya medlemmar välkomna till oss och våran härliga skara av frimärkssamlare, Vi hoppas verkligen att ni kommer att trivas här hos oss, samt bli fleråriga medlemmar såsom de flesta av oss numera är, för har man väl blivit biten av samlarintresset är det svårt att lägga av, det ska du veta!

 

Välkommen än en gång alla nya medlemmar!

 

Med vänliga hälsningar SFU

 

 

//////////////////////////////////////////////////////////////////// Copyright © Sveriges Frimärks Ungdom - Webb av www.dingrafiker.se ////////////////////////////////////////////////////////////////////