Läs mer om

Aktuella händelser

Frimärksskola

Bli medlem

Starta klubb

Nyhetsarkiv

 

Kontakta oss

Tel: 0520 - 48 12 59

E-post: kansli@sfu.se

 

Övrigt

Länkar

Adressändring

Tävling

 

Facebook

Följ oss på Facebook

Välkommen till frimärksläger i Sveriges trädgård

- för trettionde året i rad!

 

Härmed bjuder vi in dig som är medlem i någon av de klubbar som finns ute i landet och som är kopplade till SFU till ett läger som du sällan kommer att glömma! Detta är ett frimärksläger som har hållit på i hela 30 års tid utan avbrott, där medlemmar, nya såsom gamla samlas och umgås i det vackra landskapet Blekinge, även känt som Sveriges trädgård! Vi träffas på Mörtsjöåsen strax utanför Rödeby som är ett litet samhälle tillhörande Karlskrona kommun under en helg i augusti månad, denna gång den 18 - 20 augusti. Vad gör vi då?! Jo, vi byter och köper frimärken, badar både i sjö och bastu, spelar fotboll och volleyboll, vandrar i naturen, fiskar om man vill, solar och slappar, fikar, grillar och äter gott, bara för att nämna några av alla de saker som man kan hitta på under denna helgen, allt i glada vänner slag som alla har ett och samma intresse, dvs att samla frimärken!

 

Några av aktiviteterna på lägret 2016

Volleyboll                                                                          Fotboll

 

 

Detta låter väl för bra för att vara sant tänker du! Men det är det inte, det kan jag lova dig, för detta är något som vi i Karlskrona Frimärksungdom KFU har genomfört under 30 års tid med mycket framgång och glädje! Och detta endast för den enkla summan av 200.-/person för hela helgen. Men självklart så måste man ju vara medlem i SFU för att få vara med, men det är väl alla som läser denna text?!

 

Om du inte är medlem så anmäl dig här

 

Så tveka inte utan ta nu och anmäl dig till detta lägret, du kommer inre att ångra dig, det har du mitt ord på! Självklart kan du ju också prata med dina ledare på klubben så att ni är flera därifrån som anmäler er tillsammans, ju fler desto bättre och roligare får vi ju det tillsammans, eller hur?!

 

Så välkommen på frimärksläger nere i Blekinge Sverige trädgård!

 

Anmälningsblanketten hittar du här.

 

För mer information kontakta mig här.

 

Mvh

Jesper Magnusson, Karlskrona Frimärksungdom KFU och frekvent lägerdeltagare.

 

//////////////////////////////////////////////////////////////////// Copyright © Sveriges Frimärks Ungdom - Webb av www.dingrafiker.se ////////////////////////////////////////////////////////////////////