Läs mer om

Aktuella händelser

Frimärksskola

Bli medlem

Starta klubb

Nyhetsarkiv

 

Kontakta oss

Tel:  072 – 248 98 07

E-post: info@sfu.se

 

Övrigt

Länkar

Adressändring

 

Facebook

Följ oss på Facebook

Hejsan allihop i vårt avlånga land, gamla som unga!

 

Jag vill på detta sätt meddela att det tyvärr inte kommer att bli något läger på Mörtsjöåsen även detta år, detta pga. för få anmälningar!

 

Vi i ledningen som arrangerar lägret hade en liten diskussion igår och kom fram till att med ett så dåligt underlag så är det ingen mening att lägga tid och kraft på att genomföra detta för en så liten skara.

 

Vi kom också att prata om att det kanske är så att lägret i sig har gjort sitt så att säga, m.a.o.. om vi kommer att försöka anordna detta även i fortsättningen.

 

Jag vill ändå passa på att tacka alla för de 30 år som Mörtan har funnits för oss inom frimärkssamlandets stora och vida värld. Vi är många som har passerat Mörtan, vissa fler och vissa färre gånger, men en sak är nog ändå säker, att vi alla har fått både minnen och vänner för resten av livet därifrån!

 

Med detta sagt så vill jag ändå flagga för att dörren inte är helt stängd, samt att Mörtan är ett avslutat kapitel. Tvärtom så kommer platsen att finnas kvar även i fortsättningen, så om någon känner för att kanske ordna till med ett läger i framtiden så är det helt ok. Eller att någon känner att de vill anordna en återträff eller liknande för tidigare deltagare så är även detta fritt fram i så fall!

 

Tack än en gång för 30 viktiga år av mitt liv, utan dessa så hade jag aldrig varit den jag är idag, det ska ni veta!

 

Kramar Jesper "Beppan" Magnusson

 

 

Mörtan 2019 inställt

 

//////////////////////////////////////////////////////////////////// Copyright © Sveriges Frimärks Ungdom - Webb av www.dingrafiker.se ////////////////////////////////////////////////////////////////////