Boka redan nu in årets läger på Mörtan som arrangeras av Karlskrona Frimärksungdom KFU på Mörtsjöåsen strax utanför Karlskrona i Blekinge, även kallad Sveriges trädgård!

 

Här träffas vi i glada vänners lag, nya som gamla, unga som äldre, för att tillsammans leva lägerliv med allt som hör till. Vi grillar, badar, bastar, spelar spel, fiska, gå promenader och tipsrunda, byter och köper frimärken mm, detta vill du bara inte missa!

 

Detta år så kommer lägret att vara helgen 23-25 augusti med start på fredag kväll med drop-in från ca 17 och slutar kring 14 på söndag förmiddag. Lägret kommer endast att kosta 200 kr/person för alla som är med i SFU, samt om man vill åka med som vuxen och ledare så går det också bra, givetvis för samma kostnad.

 

Anmälan kan lättast göras via telefon till lägerchef Leif Kristell på hemnummer 0455/433 31 samt mobilnummer 0725/511 955 eller till lägeransvarig Ingeman Jönsson på hemnummer 0455/841 37 samt mobilnummer 0708/585 905 senast 30 juli. Man kan självklart även anmäla sig via mail till E-post 2005@sfu.se för den som vill det. Mer info om allt får ni till er efter att anmälan tagits emot.

 

Så missa inte detta tillfälle att få träffa fler likasinnade i olika åldrar och få vänner för livet. Ta ett snack om detta ute i era klubbar, kanske ni är fler som känner att detta vore kul att åka på, ni kanske kan planera att hela klubben åker, kanske samåka med andra till lägret mm.

 

Fråga gärna oss som är med och arrangerar det hela, detta är något som vi alla ser fram emot under hela sommaren, det lovar vi!

 

Väl mött på årets läger på Mörtan 2019!

 

Hälsningar Karlskrona Frimärksungdom KFU

 

 

//////////////////////////////////////////////////////////////////// Copyright © Sveriges Frimärks Ungdom - Webb av www.dingrafiker.se ////////////////////////////////////////////////////////////////////