Nu har vi precis passerat årets Skärgårdsfest och vi från Karlskrona Frimärksungdom var som vanligt där i ett marknadsstånd med en massa olika material till nya frimärkssamlare. Detta året så hade vi även hjälp av Tim Eriksson samt Irina Storborg från Sveriges Frimärksungdom som hjälpte till med detta under hela evenemanget, samt att Manuela Weg och Stephan Galler från vår egen huvudförening Karlskrona Filatelistklubb med på lördagen och försökte även dom rekrytera nya medlemmar till denna.

 

Dock så fick vi avbryta något tidigare än väntat på lördagen pga det stora oväder som kom in över staden, med störtskurar och åska, vilket gjorde att vi endast lyckades få ihop 21 nya medlemmar till vår verksamhet, något som vi ändå får vara nöjda med och ser bra ut inför framtiden.

 

Vi vill åter igen hälsa alla våra nya medlemmar välkomna till oss och vår trevliga och utvecklande gemenskap i Karlskrona Frimärksungdom, en klubb som tillhör Sveriges Frimärksungdom. Hoppas att ni ska tycka att det är en lika rolig, lärorik och givande som vi tycker att det är att samla frimärken, ser fram emot flera framtida år tillsammans.

 

Jesper "Beppan" Magnusson

 

 

//////////////////////////////////////////////////////////////////// Copyright © Sveriges Frimärks Ungdom - Webb av www.dingrafiker.se ////////////////////////////////////////////////////////////////////