Läs mer om

Aktuella händelser

Frimärksskola

Bli medlem

Starta klubb

Nyhetsarkiv

 

Kontakta oss

Tel:  072 – 248 98 07

E-post: info@sfu.se

 

Övrigt

Länkar

Adressändring

 

Facebook

Följ oss på Facebook

Stamps in Svedala är tyvärr inställt

Hej!

Vi hade in i det längsta hoppats på att kunna genomföra mässan Stamps in Svedala andra helgen i september. Förra veckans besked från Regeringen och Folkhälsomyndigheten att gränsen på maximalt 50 besökare står fast, innebär att vi inte kan genomföra mässan. Även om vi planerade försiktighetsåtgärder för att inte bidra till smittspridningen, så ser vi ingen möjlighet att genomföra mässan, då vi normalt brukar ha över 500 besökare.

 

Vi har därför beslutat att ställa in årets mässa.

 

Det är tråkigt då vi har lagt ner mycket jobb på förberedelser och annonsering. Har även pratat med många förväntansfulla besökare och handlare under sommaren som har sett fram emot arrangemanget. Tyvärr måste vi nu göra dem/er besvikna, men hälsan får gå före. Nu laddar vi istället om batterierna och håller tummarna för att pandemin går över, så att vi kan genomföra en Stamps in Svedala under 2021. Mer information om kommande mässa kommer att publiceras på www.sufs.se/sis.

 

//////////////////////////////////////////////////////////////////// Copyright © Sveriges Frimärks Ungdom - Webb av www.dingrafiker.se ////////////////////////////////////////////////////////////////////