Som mässa och byter samtidigt lokal. Efter 20 år på samma ställe har vi nu växt ur den lokal vi varit i under samtliga år. För att kunna bemöta önskemål från bl.a. frimärks- och vykortshandlare som vill vara med, men som tidigare inte har fått plats byter vi lokal till Aggarpshallen i Svedala. Aggarpshallen ligger på gångavstånd från järnvägsstationen i Svedala och är en nybyggd och modern hall med nästan dubbelt så stor yta som tidigare lokal.

Borden kommer inte att behöva stå lika tätt som tidigare, samtidigt kan antalet handlare utökas rejält. Det blir således mer plats för besökarna att fynda bland vykort och frimärken samtidigt som utbudet blir större. Vi kommer också att ha tillgång till en modern cafeteria där föreningen som vanligt kan förse besökarna med kaffe och tilltugg samtidigt som de träffar och minglar med andra samlare. Under mina år med mässan har jag deltagit i många intressanta samtal om allt mellan himmel och jord i filatelivärden i cafeterian. Denna tradition kommer att leva vidare.

Mässan arrangeras fortfarande av Svedala Unga Frimärkssamlare och vänder sig till samlare i alla åldrar. Vår ambition är att det ska finnas något för alla på mässan; från den avancerade samlaren

till nybörjaren. Mer information och karta till Aggarpshallen finns på www.sufs.se/sis. Varmt välkomna till Sveriges största årligen återkommande frimärks- och vykortsmässor. Vi ses helgen den 7 – 8 september 2019!

 

Andreas Björk

 

 

 

 

Styrelsen kommer att besöka Stamps in Svedala mässan och hålla ett styrelsemöte samtidigt, gör som styrelsen och besök mässan helgen 7 – 8 september.

 

Glenn Larsson

förbundsordförande

 

 

//////////////////////////////////////////////////////////////////// Copyright © Sveriges Frimärks Ungdom - Webb av www.dingrafiker.se ////////////////////////////////////////////////////////////////////